Seuraa mitä Gateaulla tapahtuu, täältä saat tietoa ajankohtaisista tapahtumista ja tuotteista.

18.1.2018

Laskiainen tulee, oletko valmis?

Laskiaispullakausi on taas täällä ja nämä mainetta niittäneet herkut ovat saatavilla kaikista myymälöistämme 3.1.-14.2.2018. Leipomostamme nousee hurja höyry ja tekemisen meininki on katossa, kun leipurimme leipovat käsin ja täyttävät useita tuhansia laskiaispullia per yö. Kumpi on sinun suosikkisi, laskiaispulla hillolla vai mantelimassalla?

Leipomomme herkullinen erikoisuus Laskiaispullakakku on kaunis tarjoiltava isommalle porukalle ja mitä parasta, sitä on todella hauska syödä!

Voit tilata Laskiaispullia isommalle porukalle ennakkoon, tilaus hoituu helposti tilauslomakkeen kautta tai soittamalla suoraan lähimpään myymälään.

Nyt kannattaa herkutella!

Tilaa laskiaispullia

18.1.2018

Runebergintortut ovat täällä!

Arrakkipunssilla kostutetut Runebergintorttumme juhlistavat Suomen kansallisrunoilijaa. Perinteisesti vadelmahillolla ja valkoisella pomadalla koristellut Runebergintortut ovat saatavilla myymälöistämme 3.1.-7.2.2018. Runebergin päivää vietetään maanantai 5.2.

Voit tilata Runebergintorttuja isommalle porukalle ennakkoon, tilaus hoituu helposti tilauslomakkeen kautta tai soittamalla suoraan lähimpään myymälään.

Tilaathan Runebergintortut maanantaille 5.2. viimeistään perjantai 2.2. kello 13.00 mennessä!

Tilaa Runebergintorttuja