Haluatko sinä olla kehittämässä Suomen herkullisinta brändiä? Myymässä ja markkinoimassa Gateaun laadukkaita tuotteita? Olla osa nuorekasta ja innovatiivista tiimiä?

URA GATEAULLA

It´s all about the people – kaikki alkaa ihmisistä, intohimosta ja halusta kehittyä. Etsimme jatkuvasti ammattitaitoiseen joukkoomme innokkaita ja kehittymishaluisia persoonia, joilla on oikea asenne ja intohimo asiakaspalveluun. Tarjoamme monipuolisia työtehtäviä ja koulutusmahdollisuuksia, jotka mahdollistavat omassa työssä menestymisen ja uralla etenemisen.

Fazer Retail on voimakkaasti kasvava liiketoiminta, joka keskittyy tällä hetkellä Gateau -artesaanileipomoketjun laajentamiseen. Ihmiset ovat meille tärkein voimavara ja panostamme voimakkaasti työntekijöidemme hyvinvointiin ja kehittymiseen. Tuemme sinua työurallasi tarjoamalla erilaisia koulutus- ja valmennusmahdollisuuksia.

AVOIN HAKEMUS GATEAUN MYYMÄLÖIHIN

Palatko halusta liittyä mahtavaan Gateau -myymälätiimiin?

Täytä hakemus TÄSTÄ>>

-----

TÄLLÄ HETKELLÄ HAEMME:

Myyjiä Helsinkiin ja Espooseen

Oletko iloinen ja energinen, onko sinulla asiakaspalvelu hallussa ja barista-taidot mintissä? Ovatko laadukkaat herkut, innokas työyhteisö ja mahdollisuus kehittyä kasvavassa yrityksessä asioita, joita koet tärkeinä? Haemme nyt myyjiä Gateaun myymälöihin Helsingissä ja Espoossa, liity ihmeessä tiimiimme! Hakuaika päättyy 6.9.2019. HAE TÄSTÄ>>