Haluatko sinä olla kehittämässä Suomen herkullisinta brändiä? Myymässä ja markkinoimassa Gateaun laadukkaita tuotteita? Olla osa nuorekasta ja innovatiivista tiimiä?

URA GATEAULLA

It´s all about the people – kaikki alkaa ihmisistä, intohimosta ja halusta kehittyä. Etsimme jatkuvasti ammattitaitoiseen joukkoomme innokkaita ja kehittymishaluisia persoonia, joilla on oikea asenne ja intohimo asiakaspalveluun. Tarjoamme monipuolisia työtehtäviä ja koulutusmahdollisuuksia, jotka mahdollistavat omassa työssä menestymisen ja uralla etenemisen.

Fazer Retail on voimakkaasti kasvava liiketoiminta, joka keskittyy tällä hetkellä Gateau -artesaanileipomoketjun laajentamiseen. Ihmiset ovat meille tärkein voimavara ja panostamme voimakkaasti työntekijöidemme hyvinvointiin ja kehittymiseen. Tuemme sinua työurallasi tarjoamalla erilaisia koulutus- ja valmennusmahdollisuuksia.

TÄLLÄ HETKELLÄ HAEMME

Myyjiä Gateaun myymälöihin

Lämminhenkisyys, ihmisläheisyys ja positiivisuus yhdistettynä rautaiseen ammattitaitoon. Niistä on oiva Gateaulainen tehty. Astu herkulliseen maailmaamme ja tule mukaan luomaan hetkiä, joilla on merkitystä. Haemme nyt myyjiä myymälöihimme Helsinkiin ja Espooseen.

Lue lisä ja täytä hakemus 20.9.2022 mennessä. Ilmoituksen löydät TÄÄLTÄ >>

----