JÄRJESTÄJÄ
Gateau / Fazer Ravintolat Oy (”Fazer”), Fazerintie 6, 01230 Vantaa
Y-tunnus: 2372155-6

KETKÄ VOIVAT OSALLISTUA
Kampanjaan voivat osallistua kaikki yli 16-vuotiaat henkilöt, joilla on pysyvä osoite Suomessa, pois lukien niiden yhtiöiden työntekijät, jotka ovat osallistuneet kampanjan tai sen osien valmisteluun sekä näiden perheenjäsenet.

MITEN KAMPANJAAN OSALLISTUTAAN
Kampanja alkaa keskiviikkona 6.2.2019 kello 8:00 ja päättyy sunnuntaina 10.2.2019 kello 21:00. Voit osallistua kampanjaan kommentoimalla Gateaun Facebook-sivulla (https://www.facebook.com/gateausuomi/) tai Gateaun Instagramissa (https://www.instagram.com/gateausuomi/) 6.2.2019 julkaistun arvontapostauksen kommenttiosioon kommenttisi siitä, mikä mielestäsi määrittää hyvän ystävän. Arvomme molempien kanavien osallistujien kesken 2 (kaksi) 6 hlö (kuuden hengen) Mansikka-limekakkua (arvo/kakku 29 €).

PALKINNOT JA NIISTÄ ILMOITTAMINEN
Kampanjaan osallistuneiden kesken arvomme kaksi (2) kuuden (6) henkilön Mansikka-lime kakkua. Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi, eikä lunastaa myöhemmällä ajankohdalla. Kakku on noudettava alla olevien ohjeiden mukaan.

Kampanjan voittajat arvotaan Gateaun toimesta maanantaina 11.2.2019 kampanja-ajan päätyttyä. Voittajiin otetaan yhteyttä henkilökohtaisesti Facebookin ja Instagramin kautta. Mikäli voittajiin ei saada yhteyttä kohtuullisessa ajassa arvotaan uudet voittajat.

Voittajan tulee henkilökohtaisesti noutaa kakku valitsemastaan Gateau-myymälästä 14.-16.2.2019 välisenä aikana. Voittajan tulee ilmoittaa arvonnan järjestäjälle noutopäivän ja mistä myymälästä hän haluaa kakun noutaa.

HENKILÖTIETOJEN KÄSITTELY 
Gateau käsittelee kilpailuun osallistuneiden tietoja vain arvonnan toteuttamiseksi ja palkintojen luovuttamiseksi. Gateau ei tallenna kampanjaan osallistuneiden henkilöiden henkilötietoja.

JÄRJESTÄJÄN VASTUU
Gateau vastaa palkintoihin liittyvästä mahdollisesta arpajaisverosta.

Osallistuja vapauttaa Gateau sekä kampanjan vahingosta, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän kampanjaan. Gateaun vastuu osanottajia kohtaan ei ylitä näissä säännöissä mainittujen palkintojen arvoa tai määrää. Gateau ei vastaa tietoteknisistä syistä johtuvista ongelmista tai esteistä kilpailuun osallistumiseen tai palkinnon vastaanottamiseen.

MUUT EHDOT
Jos kampanjaan osallistujaa on syytä epäillä vilpistä tai osallistumisesta muuten kuin säännöissä mainituin tavoin, on Gateaulla oikeus hylätä osallistuminen.

Näillä kampanjasivustoilla ilmoitetaan, mikäli joudumme tekemään muutoksia kampanjaan, sen palkintoihin, ajankohtaan, saatavuuteen tai muihin seikkoihin, jotka vaikuttavat kampanjan toteutukseen. Gateau pidättää itsellään oikeuden tehdä kampanjaan ja sääntöihin sellaisia muutoksia, jotka eivät vaikuta olennaisesti osallistujaan.

Kampanja ei ole Facebookin tai Instagramin tukema tai hallinnoima. Osallistumalla kilpailuun vapautat Facebookin ja Instagramin kaikesta vastuusta. Kampanjan sääntöjen lisäksi Gateau ja osallistujat sitoutuvat noudattamaan Facebook- ja Instagram-palveluiden käyttöehtoja ja sääntöjä.