Ajalle 22.–26.12. (joulu) tulee tehdä tilaus viimeistään keskiviikko 21.12. kello 14.00 mennessä. Tämän jälkeen suljemme verkkokaupan emmekä valitettavasti ota vastaan lisää tilauksia sille ajalle.

Voit myös soittaa tilauksesi suoraan valitsemaasi myymälään (tilausaika noin kaksi arkipäivää) tai toimistollemme arkisin klo 9-15 numeroon 09-684 1160 tai lähettää sähköpostitse osoitteeseen info@gateau.fi.

Huomioithan, että olemme luopuneet käteisen rahan käytöstä maksuvälineenä seuraavissa myymälöissä: Lauttasaari, Töölö, Ullanlinna, Ruoholahti, Redi, Tripla, Kruununhaka, Grani, Iso Omena ja Karhupuisto. Kaikki muut maksuvälineet ovat käytössä normaaliin tapaan.

Kaikki tuotteemme leivotaan tilassa, jossa käsitellään vehnää sekä muita viljoja, pähkinöitä, mantelia, kananmunaa ja maitoa.

Kakkujen dieettimerkinnät: (VL) = vähälaktoosinen, (L) = laktoositon, (jauhoton) = tuotteen valmistuksessa ei ole käytetty gluteenia sisältäviä viljoja, mutta valmistustilassa käsitellään gluteenia, (Veg) = vegaaninen

Gateau-verkkokaupan sopimusehdot