• Gateau juustokakku
  • Gateau juustokakku
Tästä juustokakku ei parane! Digestive-keksipohja, ohut kinuskikerros, tuorejuustotäyte maustettu hasselpähkinäpralinella ja päällä ihanan kirpeä sitruunacurd. Ihanuutta kruunaa kauniit ruiskukan lehdet. Uskallamme väittää, että Suomessa ei parempaa paistettua juustokakkua löydy. 6 hlö: 28,00 € 10 hlö: 38,00 € VÄHÄLAKTOOSINEN.
Ravintosisältö per annos
Per -:
- kJ
- kcal
-%
*
Per 100g:
- kJ
- kcal

Ainesosat

Pohja: digestive keksimuru (VEHNÄJAUHO, kasviöljy (palmu ja rypsi), SOKERI, invertoitu sokeri, suola, nostatusaine (E500i), laktoositon VOI, kaakaojauhe. Täyte: kinuski (sokeri, glukoosisiirappi, makeutettu kondensoitu MAITO, suolaton vähälaktoosinen VOI, tumma siirappi, kasviöljy (palmu), suola, emulgointiaineet rypsilesitiini ja E491, aromi. Juustotäyte: Laktoositon TUOREJUUSTO (Pastöroitu rasvaton MAITO ja KERMA, suola, sakeuttamisaineet (E407, E410), säilöntäaine (E 202), hapate). Laktoositon KERMA, liivate, sokeri, sitruunamehu (sitruunamehutiiviste), säilöntäaine (E224 kaliumdisulfiitti), perunajauho, KANANMUNA, happamuudensäätöaine (sitruunahappo), säilöntäaine (kaliumsorbaatti) emulgointiaine (rasvahappojen mono- ja diglyseridit, rasvahappojen polyglyseroliesterit.) Praliné: sokeri, HASSELPÄHKINÄ, MANTELI. Sitruunacurd: Sitruunapyre (sitruuna, invertoitu sokerisiirappi) sokeri, kananmuna, happamuudensäätöaine (sitruunahappo), säilöntäaine (kaliumsorbaatti) emulgointiaine (rasvahappojen mono- ja diglyseridit, rasvahappojen polyglyseroliesterit). Laktoositon VOI, liivate. Koristelu: kuivatettu ruiskukanlehti.

Tarkista tuotetiedot aina myös pakkauksesta.